Een auto huren is zo geregeld met Greenwheels

Heb je geen eigen auto, maar wil je wel met de kinderen op pad? Dan kun je een aantal dingen doen. Optie 1 is het reizen met het openbaar vervoer. Het openbaar vervoer in Nederland is, over het algemeen, heel goed geregeld, dus je komt er wel. Toch is reizen met het openbaar vervoer met kleine kinderen niet altijd even ideaal. Je moet voor je kinderen heel veel spullen meenemen en de reis duurt vaak wat langer. Gevolg? Kinderen die helemaal áf zijn als je op de plaats van bestemming aankomt. Optie 2 is het lenen van een auto van vrienden, familie of buren. Maar ook daar zijn nadelen aan verbonden. Deze auto is niet zomaar altijd beschikbaar. De beste optie is dan optie 3: een auto huren via Greenwheels.

Een auto huren bij jou in de wijk?

Dat is waar Greenwheels bekend om staat. Het houdt in dat je een auto huren kunt in Amsterdam zonder al te veel gedoe. Je maakt gebruik van deelauto Amsterdam voor zakelijke ritjes, maar ook voor een dagtrip met je kinderen. Bijvoorbeeld als je met je kinderen naar opa en oma gaat, aan de andere kant van het land. Een auto huren van Greenwheels regel je snel en gemakkelijk via de app.

Hoe werkt die app?

Je kunt een auto huren van Greenwheels met behulp van een app. Je hoeft alleen de app maar te downloaden op je smartphone, wat gegevens in te voeren en je kunt de auto al reserveren. Dat reserveren is belangrijk. Je wilt er immers zeker van zijn dat je de auto kunt rijden op het moment dat jij deze nodig hebt. Ben je te laat met reserveren, dan is een van de andere Greenwheels-gebruikers je voor geweest. Er is dan nog geen probleem, want verderop staat vast nog een andere Greenwheels auto. Met de app kun je de auto openen en weer sluiten.

Waar moet ik de sleutel halen?

Om de sleutel voor de auto te bemachtigen hoef je niet moeilijk te doen. Zoals hierboven beschreven open je de auto met de app. Je haalt daarop de boardcomputer uit het dashboardkastje. In deze boardcomputer is de autosleutel opgeborgen. Deze kun je pakken zodra het jouw tijd is om de auto te reserveren. Een auto huren is echt nog nooit zo gemakkelijk geweest. Je hoeft niet af te reizen om ergens een sleutel op te halen. Ook hoef je niet te wachten op iemand die de sleutel bij jou komt brengen. Dat is wel zo fijn!