Blokbodemzakjes

Wil jij jouw artikelen in een mooie verpakking aanbieden? Dan kun je terecht bij Packlinq. Packling heeft een groot assortiment aan blokbodemzakjes. Deze zakjes zijn perfect om jouw producten in te verpakken en te verkopen. Heb je bijvoorbeeld een zakje nodig om jouw zelfgemaakte snoepgoed in te presenteren, dan zijn de plastic zakjes ideaal want je kunt meteen zien wat je verkoopt. Buiten dat staan de blokbodemzakjes mooi overeind waardoor het product er nog beter uitziet. Zoek je een handig doosje om jouw cupcakes in te presenteren? Daar hebben ze handige cupcake doosjes voor.

Verschillende soorten zakjes

Bij Packlinq heb je veel verschillende blokbodemzakjes. De meest voorkomende is het zakje met de vierkante bodem. Deze wordt het vaakst gebruikt om etenswaren in te verpakken. Je kunt ze gebruiken voor veel meer doeleinden natuurlijk zoals een fles wijn. Je hebt ook zakjes met een kruisbodem. Zakjes met een kruisbodem zijn steviger dan de normale blokbodemzakjes. Dan kan je dus zwaardere of meer producten er in stoppen zonder dat het zakje scheurt. Verder hebben zo ook nog zakjes met een ronde bodem. Heb je dus een product die rond is kun je kiezen voor deze optie. Wil je zekerheid en nog meer stevigheid dan kun je ook kiezen om een stukje karton op de bodem te leggen. Zo is de kans dat het zakje scheurt nog kleiner. Alle soorten zakjes zijn ook makkelijk dicht te maken door middel van een nietje of strikje.

Handige kleine doosjes

Verkoop je cupcakes? Dan kun je bij Packlinq ook terecht voor cupcake doosjes. Deze dozen zijn ideaal om jouw mooi versierde cupcakes in te verpakken. Het zou natuurlijk zonde zijn als de cupcakes beschadigt raken. De cupcake doosjes heb je in verschillende soorten en maten. Zoek je een doos om een losse cupcake te verkopen of voor zes cupcakes, dan kan dat. Packlinq heeft daarnaast ook doosjes voor mini cupcakes. Voor elke cupcake is er doos die erbij past. De dozen zijn ook makkelijk te sluiten waardoor je snel en eenvoudig te werk kan gaan. Bovendien is elke doos voedsel veilig zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de voedselveiligheid van de producten. 

Gepersonaliseerde verpakkingen

Bij Packlinq kun je zowel de blokbodemzakjes als de cupcake doosjes laten personaliseren met jouw eigen logo. Op deze manier zijn jouw producten nog beter te herkennen. Hierdoor maak je ook nog eens reclame waarmee jouw bedrijf nog groter kan worden. Zijn de verpakkingen net niet de maten die je zoekt? Dan kun je de verpakkingen ook op maat laten maken naar jouw wens.