Estee Lauder

Ben je op zoek naar een product van Estee Lauder? Denk dan eens aan de Daywear lijn! De Daywear collectie van Estee Lauder bestaat uit verschillende dagcremes voor alle huidtypes. Ben je nieuwsgierig geworden en heb je interesse in een Daywear product van Estee Lauder?

Uit welke producten bestaat het Daywear assortiment?

Het Estee Lauder Daywear assortiment bestaat uit verschillende dagcrèmes die de huid hydrateren en veroudering tegen gaan. Ook zijn de producten voorzien van een sun protection factor 15, waardoor je je geen zorgen meer hoeft te maken over zonverbranding. Wist je trouwens dat de straling van de zon een nadelige invloed heeft op je huid? Deze veroorzaken onder andere huidveroudering en rimpels. Met de beschermingsfactor ben je dus dubbel beschermd, tegen zowel huidveroudering als zonverbranding. De Daywear producten bevatten verschillende voedingsstoffen, welke er voor zorgen dat huidveroudering vermindert. Dit is onder andere zichtbaar door vermindering van lijntjes en rimpels en een stevig aanvoelende huid. Bovendien zal je zelfvertrouwen toenemen omdat je merkbaar verbeteringen in je gezicht opmerkt. Je zal je jonger voelen en met plezier in de spiegel kijken. De producten zijn geschikt voor elke vrouw met ieder huidtype, ongeacht je nu een droge of meer vette huid hebt, of een lichte of donkerdere huidskleur bezit. Een uitgebreide beschrijving van de Daywear producten kan je hier vinden.

Welke producten biedt Estee Lauder nog meer?

Ook voor make-up, parfum en andere soorten huidverzorging ben je bij Estee Lauder aan het goede adres. Kies bijvoorbeeld voor een gezichtsreiniger, masker of lotion om je gezicht te laten stralen en schoon te laten aanvoelen. Veel producten van Estee Lauder kunnen met elkaar gecombineerd worden, waardoor je mooie resultaten zal zien. Met de uitgebreide keuze uit make-up producten kan iedere vrouw de juiste mascara, blush of concealer vinden die het beste bij haar past. Verschillende kleuren en teinten maken de make-up van Estee Lauder geschikt voor iedere huid. Ook biedt Estee Lauder verschillende geuren in de vorm van parfum, eau de toilette of bodylotion. Een lekker geurtje maakt het dagelijkse schoonheidsritueel helemaal af en zorgt voor een vrouwelijk gevoel. Wanneer je op reis gaat, kan je in de minibar collectie terecht voor verkleinde uitvoeringen van jouw favoriete producten, zodat je verzorging ook onderweg altijd gegarandeerd is.