Koop je nieuwe auto voor een goede en mooie prijs per maand

Ben je toe aan iets nieuws? Een nieuwe rakker die je overal naar toe kan rijden waar je dan ook maar naartoe wilt? Een auto is een voertuig dat niet zo heel erg vaak en of snel vervangen wordt. Dit komt doordat auto’s redelijk duur zijn. Echter kan het eventueel wel. Als je bijvoorbeeld gebruik maakt van private lease. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor private lease Skoda. Maar ben je uitgekeken op een private lease Skoda dan kun je er voor kiezen om een andere auto te gaan private leasen. Echter is het belangrijk als je gaat beginnen aan private leasen dat je je bewust bent van de voor- en nadelen van private lease.

Is het wel iets voor jou?

Een private lease is niet voor iedereen weggelegd. Dit komt door de voor en nadelen private lease. Zo is bijvoorbeeld een voordeel van private lease dat je een vast bedrag per maand kwijt bent aan je auto. Zo kom je niet tot vervelende onverwachtse kosten te staan. Een nadeel is dat de auto niet geheel van jouw is. Een ander nadeel is dat je BKR geregistreerd wordt zodra het lease contract ingaat. Mocht je een huis willen kopen en een hypotheek moeten afslaan kan dit moeilijker gaan. Wanneer je alle voor- en nadelen private lease voor jezelf hebt opgeschreven, kun je gaan kijken welke van de twee voor je zwaarder weegt. Is dat de voordelen kant? Of juist de nadelen kant? Zo kun je er achter komen of private leasen iets voor jou is. 

Toch niets voor jou? Dan een mooie tussenoplossing

Wanneer private lease toch niet helemaal je ding is, kun je altijd op zoek tweedehands auto's. Echter is een private lease wel handig om te kijken wat voor soort auto je uiteindelijk in wilt gaan rijden. Je kunt met private lease namelijk iedere 3 maanden in een andere auto rijden als je daarvoor kiest. Ondertussen dat jij aan het sparen bent voor je nieuwe auto kun je lekker rondrijden in een eventuele nieuwe auto. Hierdoor hoef je private lease niet te gebruiken om een auto te hebben, maar je kunt het wel als tussenoplossing gebruiken. Begrijp wel goed dat je vast zit aan een contract wanneer je gaat leasen en dat de maandelijkse prijs waarschijnlijk hoger zal liggen.  De meeste hebben namelijk niet zomaar tienduizenden euro’s klaar liggen om iets te kopen. Hierdoor gaan met private lease je auto skills niet naar beneden en kan je lekker rondtoeren in je auto.