Skincare nu = geen botox later!

Jouw huid is een levende materie. Door de jaren heen krijgt je huid nog al veel te maken met situaties om tegen op te boksen. Het is een kwestie van bewust hiermee omgaan, wat ervoor kan zorgen dat je later nog altijd dat stralende, jonge huidje hebt. De meesten zijn zich niet bewust van alles waar je huid mee te verduren krijgt, en denken in hun jonge jaren dat er toch niets zal veranderen aan hun prachtige huidje. Zij zijn zich er niet van op de hoogte dat er precies op dat moment allerlei processen aan de gang zijn die ervoor zorgen dat het verval in gang wordt gezet. 

Verschillen vroeger, verschillen later 

Deze mensen zullen dan vervolgens piepen wanneer ze ouder zijn en de eerste rimpels en verslappingen van de huid zichtbaar worden. Op dat moment kun je er eigenlijk al niks meer aan doen. Toen je jonger was, was je je hier niet van op de hoogte omdat je iedere dag in de spiegel keek en geen enkel verschil opmerkte ten opzichte van gisteren. Op je oude dag, zal in de spiegel kijken een dagelijkse praktijk worden en zal ieder minimaal verschil onder de loep gelegd worden. 

Laat je niet misleiden!

Ook zijn er mensen die wel bewust met huidverzorging omgaan. Echter, hier zitten er een paar tussen die jammer genoeg de dupe zijn geworden van merken die eigenlijk geen goede producten verkopen. In veel producten die met veelbelovende televisiereclames ondersteund worden, zitten stoffen die juist bijdragen aan het verslechteren van je huid. Je moet je dus voorstellen dat deze mensen misleid worden en geld uitgeven aan huidverzorging, om vervolgens negatieve gevolgen ervan te ervaren. In eerste instantie lijkt het te werken, omdat het op korte termijn wél een mooi resultaat bewerkstelligt. Op lange termijn takelt het je huid alleen maar af. Probeer je dus goed in te lezen over de juiste skincare, en houdt hierbij het ingrediëntenlijstje ook goed in de gaten. 

Consistentie 

Als je uiteindelijk een merk hebt gevonden dat wél bijdraagt aan de verbetering en instandhouding van je huid, zoals Zo Skin Health, dan moet je jezelf continu blijven herinneren aan je routine. Het moet dus niet zo zijn dat je eens in de zoveel tijd een keer een crèmepje en een maskertje doet in de hoop daarmee te kunnen zeggen dat je huidverzorging helemaal in orde is. Een goede routine, werkt echt alleen als je deze consistent blijft uitvoeren.