Waarom je als starter voor shortlease gaat

Een groot bedrag bij elkaar krijgen is moeilijk wanneer je een startende ondernemer bent, überhaupt kost het als beginnende ondernemer vaak een hoop moeite en tijd om het hoofd boven het water te houden, wanneer dit harde werk loont, kun je wat meer gaan sparen voor grotere uitgaves zoals een auto. Maar zeker in het begin is shortlease prive daarom ideaal. Er zijn specifiek een paar redenen waarom juist shortlease voor starters zo’n goede keuze is.

Kosten

Qua kosten kunnen er met het kopen van een auto een hoop obstakels op de weg terecht komen. Dit heeft veel te maken met het bedrag dat je per jaar moet verdienen, het afsluiten van een verzekering en al het gedoe wat daarbij komt kijken. Als startende ondernemer hoef je financieel niet enorm goed te zitten om te kunnen leasen, en dat maakt het juist zo aantrekkelijk. Je komt ook niet voor veel onverwachte kosten te staan omdat je een contract afsluit waarin schade, behalve wanneer het echt je eigen toedoen is, niet voor je eigen rekening komt. Het is mogelijk jezelf volledig in te dekken om te voorkomen dat je onnodig voor veel extra kosten komt te staan. Op lange termijn is het dus voor een starter zelfs een stuk voordeliger om voor een shortlease te gaan.

Reizen

Als starter kan reizen een voorwaarde zijn voor een goedlopend bedrijf. Klanten bezoeken zijn een stuk gemakkelijker wanneer er een auto op de stoep maakt. Voor een starter is tijd een van de kostbaarste dingen omdat je wilt dat je zo snel mogelijk onder het publiek terecht wilt komen, daar zijn de klanten die je nodig hebt. Zonder klant is er namelijk niet echt een bedrijf. Om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen is het echt heel handig om gebruik te maken van shortlease. Zo ben je niet afhankelijk van andermans auto’s of treintijden.

Verantwoordelijkheid

Het hebben van een auto geeft een grote verantwoordelijkheid, eentje die je je misschien niet kan veroorloven als er nog geen gevulde spaarpot aanwezig is. Hierdoor kan een geruststelling zijn om eerst instantie aan shortlease auto aan te schaffen, dit contract is speciaal gemaakt voor korte termijn. Dus wanneer je na een halfjaar niet tevreden bent, kun je het contract al opzeggen terwijl je met andere lease auto’s vaak een contract tekent voor lange termijn, waardoor het kan voorkomen dat je langer dan je wilt vast zit aan het betalen van een bedrag per maand.