Een auto huren voor een weekend doe je bij Greenwheels

Ben je dringend toe aan een weekendje weg, maar heb je zelf geen auto voor de deur staan? Dan kun je twee dingen doen: je gaat met het openbaar vervoer óf je kunt een auto huren voor een weekend. Het openbaar vervoer in Nederland is natuurlijk prima, maar een auto huren voor een weekend geeft je veel meer vrijheid. Daarbij hoef je dan ook niet met je koffer(s) te lopen slepen. Je zet ze, praktisch voor de deur, in de kofferbak en je kunt vertrekken. Een auto huren voor een weekend geeft je alle vrijheid die je nu zo nodig hebt. Je hoeft met niemand rekening te houden en je hebt geen gedoe met specifieke tijden waarop je ergens moet zijn om verder te kunnen. Greenwheels heeft auto's staan in alle grote steden in Nederland. Er is dus ook vast een deel auto beschikbaar bij jou in de buurt.

Waarom zou ik bij Greenwheels een auto huren voor een weekend?

Je huurt bij Greenwheels omdat dat de meest gemakkelijke manier is. Je hoeft je niet te melden aan aan balie, je hoeft geen afspraak te maken om op een bepaalde tijd een auto te kunnen huren. Bij Greenwheels maak je gewoon via de app je reservering en je pakt de auto als jouw reservering in gaat. Heb je een auto gehuurd voor een heel weekend? Prima! Heb je een auto gehuurd voor een uurtje of een dagdeel? Net zo prima.

Wat is er allemaal geregeld?

Alles. Je hoeft werkelijk nergens over na te denken. Alles is inbegrepen bij de huur van de auto. Je zult misschien moeten tanken onderweg, maar zelfs dat is inbegrepen. Je vindt de tankpas gewoon in het dashboardkastje. Op de plaats van bestemming zul je, misschien, parkeergeld moeten betalen, maar dat hoeft weer niet als je de auto terugzet op de speciale Greenwheels parkeerplek.

Een deelauto is beter voor het milieu

In het afgelopen jaar waarin we zoveel thuis hebben gewerkt, hebben we gemerkt dat een eigen auto voor de deur, zeker in de stad, een overbodige luxe is. Zeker wanneer je niet (meer) dagelijks of zelfs wekelijks gebruik maakt van de auto is het verstandig om deze de deur uit te doen. Dit is niet alleen fijner voor je portemonnee, ook het milieu is er blij mee. Iedere Greenwheels deel auto kan 11 auto's vervangen. Wat denk je dat dat doet met de ruimte in de stad? Dat maakt natuurlijk een enorm verschil. Er kan meer groen worden geplant als al die parkeerplekken daadwerkelijk leeg blijven!