Checklist refurbished laptop

Als u overweegt een gereviseerde laptop te kopen, wilt u er zeker van zijn dat u het meeste waar voor uw geld krijgt. Hoewel het waar is dat sommige kleine bedrijven bereid zijn om u een opgeknapte laptop met een gammele processor en een gebarsten scherm te verkopen, is het nog steeds een slim idee om deze bedrijven te vermijden. In dit artikel laten we u zien hoe u een refurbished laptop op de juiste manier selecteert en hoe u voorkomt dat u een miskoop doet. Lees deze handleiding om correct te bepalen of een laptop daadwerkelijk in goede staat verkeert. 

Initiële controle

Als u een refurbished laptop koopt, zoek er dan een met garantie. De meest voorkomende garantiedekking voor refurbished computers is 90 dagen, maar de meeste worden geleverd met uitgebreide garanties en kunnen opnieuw worden gebruikt. Sommige gereviseerde laptops hebben zelfs accessoires en schermen die zijn opgeknapt. De batterij moet volledig zijn opgeladen en in goede staat verkeren. Als de batterij leeg is, is de refurbished laptop mogelijk niet van dezelfde kwaliteit als de originele. Als de scharnieren gebarsten of gebroken zijn, moet u dat merk vermijden. Als de behuizing beschadigd is, is de kans groot dat hij in slechte staat verkeert. U moet op zoek naar een erkende opknapper die de laptop kan repareren of vervangen.

Controle verkoper

Als u een refurbished laptop koopt, zorg er dan voor dat deze gecertificeerd is. Een gerenommeerde website zou een uitgebreide checklist van het refurbishment proces moeten hebben, die op de productbeschrijving pagina vermeld zou moeten worden. Een goede die wij zelf kunnen aanraden is dell refurbished laptops. Op opgeknapte producten kan een garantie op de batterij zitten, dus vraag de verkoper om deze informatie voordat u koopt. Als u niet zeker bent over de staat van een laptop, kunt u het artikel beter helemaal vermijden.

 

Als u een refurbished laptop koopt, zorg er dan voor dat u een model kiest dat aan uw behoeften voldoet. De prijs moet binnen uw budget liggen, en de refurbished laptop moet in dat budget passen. De wederverkoper moet een garantie bieden die de kosten van het terugsturen van de laptop dekt. Anders verspilt u misschien uw geld. In dergelijke gevallen moet u altijd rekening houden met het retourbeleid van de verkoper voordat u een refurbished laptop koopt.

Garantie

Het eerste waar u aan moet denken bij de aanschaf van een refurbished laptop is dat er garantie op zit. Sommige refurbished laptops hebben nog enkele kleine defecten waardoor de garantie vervalt. Het is essentieel om de garantie zorgvuldig te lezen voordat u een refurbished product koopt. Er zijn ook veel manieren om een refurbished laptop aan te schaffen. Zorg ervoor dat u de tijd neemt om prijzen en functies te vergelijken voordat u koopt.