Chique met Meyer Mode!

Ik hou enorm veel van kleding en ben altijd opzoek naar leuke nieuwe merken. Laatst kwam ik via een vriendin op het merk Meyer Mode. Ik heb even onderzoek gedaan naar dit merk en een aantal dingen besteld (enkel voor de review natuurlijk, haha) en ik ben inmiddels helemaal fan! Het is een merk denk ik veel vrouwen wat aan hebben en ik zal hieronder uitleggen waarom. En ook zal ik wat meer vertellen over wat voor kleding ze verkopen en waarom ik zo’n fan ben van dit merk. Lees snel hieronder verder als je nieuwsgierig bent geworden.

Over Meyer Mode

Allereerst zal ik even wat vertellen over het merk Meyer Mode. Meyer Mode is ten eerste zo geweldig omdat het een merk is wat speciaal is opgezet voor vrouwen met een wat forser figuur. Ik vind vrouwen die wat meer ‘curvy’ zijn echt prachtig, maar als je gaat kijken naar kleding winkels zoals Zara en H&M wordt er voor deze vrouwen nog niet veel kleding gemaakt. Heel dom wat mij betreft, want er zijn genoeg curvy vrouwen in Nederland! Meyer Mode heeft dus speciaal voor deze vrouwen comfortabele kleding gecreëerd die het mooie figuur van een curvy vrouw benadrukt.

Kleding en bh’s

Wat verkopen ze dan bij Meyer Mode vraag je je misschien af? Genoeg, zou ik dan zeggen! Ze verkopen allereerst grote maten kleding, wat inhoudt dat ze van truien tot blouses en van rokken tot broeken verkopen. Ze hebben wat nettere items in de collectie, maar ook casual outfits kan je makkelijk samenstellen met de items van Meyer Mode. Daarnaast verkopen ze ook grote maten bh’s. Dit vind ik een tweede reden waarom Meyer Mode geweldig is. Ze hebben niet alleen gedacht aan het ‘probleem’ dat curvy vrouwen hebben met kleding kopen, maar ook met het probleem van ondergoed kopen. Niet veel mensen zullen daar misschien bij stilstaan maar ze hebben echt niet bij alle lingeriewinkels grote maten bh’s. Dus: nog een reden om even een kijkje te nemen op de website van Meyer Mode!

Be confident!

Tot slot wil ik jullie nog iets meegeven, namelijk be confident! Veel curvy vrouwen hebben heel lang of nog steeds moeite met hun figuur. Maar als je kleding koopt die mooi aansluit en je figuur mooi benadrukt is er geen enkele reden om hier onzeker over te zijn. Curvy is mooi en dat wordt tegenwoordig ook veel meer benadrukt in de modewereld. Influencers die curvy zijn doen hard hun best om het ‘ideaalbeeld’ enigszins de wereld uit te krijgen, en jij kan hierbij helpen door te stralen in prachtige outfits en je figuur in ieder geval absoluut niet te gaan verbergen. Go curvy vrouwen!