De meest handige portemonnees voor heren

Een portemonnee is iets wat iedereen automatisch pakt wanneer men de deur uit gaat. Je kan het zien als een sleutel van het huis, je zal bij beiden zeker weten dat je het nodig zal gaan hebben wanneer je de deur uit gaat. Dat is natuurlijk niet voor niets, want in de portemonnee draagt men vaak relatief belangrijke zaken. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan alle pasjes die je in het bezit hebt, maar ook het geld is natuurlijk niet geheel onbelangrijk in de portemonnee. Toch betaalt men tegenwoordig steeds minder vaak met contant geld. Daardoor zijn de verschillende pasjes in de portemonnee steeds belangrijker aan het worden. Naast het feit dat het identiteitsbewijs of rijbewijs vaak tot deze pasjes in de portemonnee behoort, is er uiteraard ook de pinpas die in de portemonnee zit. 

 

Pasjes 

Om al deze verschillende pasjes op een veilige manier bij je te dragen kan je dus kiezen voor een portemonnee. Echter, wanneer je nooit meer gebruik maakt van contant geld is het misschien beter om te kiezen voor een pasjeshouder heren. Hierdoor zal je dus niet meer een grote portemonnee in de broekzak hoeven te dragen. De pasjeshouder is vaak dan ook kleiner dan een portemonnee, waardoor deze makkelijker mee te nemen is. Tevens zijn er veel verschillende soorten pasjeshouders. Hierdoor zal er altijd voor iedere man wel een geschikte variant zijn die hij leuk zal vinden. Zo zijn de houders in diverse kleuren te verkrijgen. Kies bijvoorbeeld voor luxe bruine leer of een zwarte pasjeshouder. Op deze manier zal de heer altijd al zijn pasjes op een handige en draagbare manier bij zich kunnen hebben. 

 

Ouderwets, de portemonnee

Wanneer je als man toch liever een portemonnee bij je draagt kan dat natuurlijk ook. Vooral als je veel met contant geld op zak loopt of vaak bonnetjes moet bewaren is de portemonnee ten zeerste aan te raden. Een heren portemonnee is er ook in veel verschillende soorten en maten. Afhankelijk van de hoeveelheid pasjes die je altijd bij je draagt kan je op deze wijze een geschikte portemonnee vinden. Ook kan je uiteraard op kleur zoeken naar de mooiste portemonnee, maar aangezien een portemonnee voor heren vooral functioneel moet zijn, is het aan te raden om goed te bekijken welke variant in al jouw behoefte zal kunnen voorzien. Zo zal jij zonder twijfel met de juiste portemonnee de deur uit kunnen gaan terwijl alle pasjes en al het geld zich op een veilige plek in de broekzak zal bevinden.