Een onvergetelijk en uniek uitje bij www.detuinderij.nl

Jouw dromen voor een onvergetelijke dag worden werkelijkheid bij www.detuinderij.nl. Vier je verjaardag, organiseer een knaller van een personeelsfeest, plan een jaarvergadering of geniet van de beste familiereünie die je ooit hebt meegemaakt. Met unieke activiteiten voor jong en oud op een prachtige locatie wordt die speciale dag nog specialer. Buffetten, de natuur, hilariteit en een heus museum garanderen een bijzondere dag voor ieder evenement of feest dat je organiseert. Op gastvrije wijze worden jij en je vrienden, familieleden of collega’s ontvangen en in de watten gelegd. Geniet van het gezelschap en maak plezier in een gezellige omgeving.

Goede redenen om bij elkaar te komen

Overweeg jij een onvergetelijke dag te plannen en ben je gewoon eens op zoek naar een nieuwe locatie om een feest te geven? Of dat nu in een gezellige huiskamer is, of in een prachtige tuin? In overleg met enthousiaste medewerkers die weten hoe zij een knalfeest moeten geven, is de perfecte dag te plannen voor uiteenlopende evenementen.

Vier je verjaardag bij de tuinderij

Ben je bijna jarig? Wordt je favoriete nichtje binnenkort een jaartje ouder? Vier je verjaardag bij de tuinderij en geniet optimaal van alle mogelijkheden. Een hapje, een drankje, entertainment en een ontzettend gezellige omgeving. Onvergetelijke lol zorgt voor een te gekke dag voor jou en iedereen die je uitnodigt.

Trouwen op een gezellige locatie

Voor bruiloften en de bijbehorende recepties, feesten en afterparty’s is een te gekke locatie essentieel. Juist door de plezierige activiteiten die worden aangeboden wordt jouw speciale dag nog specialer. Wat denk je van een Solex Tour of E-Kickbike tour door het Westland met je nieuwe schoonfamilie? Fiets-Suppen bij mooi weer, of een ludiek potje Voetdarts. Dat wordt een bruiloft om nooit te vergeten.

Een vrijgezellenfeest om niet meer te vergeten

Vlak vóór die bruiloft waar je zo lang op hebt gewacht komt natuurlijk eerst nog een vrijgezellenfeest. Je vrienden nemen je mee om te genieten van een nostalgische Kever tour, scheuren in een Scootmobiel-race of jezelf heerlijk belachelijk maken tijdens een WC-pot race door de kas.

Teambuilding en saaie jaarvergaderingen

Wie heeft er zin in die steeds weer terugkerende jaarvergadering? Niemand! Maar wanneer je het noodzakelijke kwaad combineert met een middagje teambuilding wordt het een ander verhaal. Tafelvoetbal in het groot om het samen met je collega’s op te nemen tegen een andere afdeling. Sumoworstelen op niveau, rouwdouwen, kennis maken met roofvogels of een spannende Pub-quiz onder het genot van een drankje?

Deze en nog veel meer hilarische activiteiten wachten op jou! Het enige dat je nodig hebt is een reden om te komen. Die kun je vast wel verzinnen.