Genieten van de heerlijk zachte Schleich paarden

Je kunt kinderen nauwelijks een groter plezier doen dan ze verrassen met Schleich paarden. Paarden vormen een belangrijk onderdeel van de familie van boerderijdieren die Schleich biedt en die allemaal een eigen plek hebben op de Schleich boerderij. De paarden zien er echt prachtig uit en ze voelen heerlijk zacht aan. Dat is overigens niet voor niets, want zo worden verschillende zintuigen geprikkeld als de kinderen met de dieren spelen.

Spelen met de producten van Schleich maakt kinderen creatief

Het is bewezen dat het spelen met Schleich paarden en de andere boerderijdieren goed is voor kinderen. De creativiteit wordt nadrukkelijk gestimuleerd. Het is mooi om te zien dat de kinderen zich helemaal in hun eigen boerderij wereld wanen en hoe goed ze zorgen voor de dieren. Menig ouder smelt weg als ze hun kinderen zo zien spelen. De producten van Schleich vormen bovendien het bewijs dat er niet altijd een smartphone of een computer noodzakelijk is om kinderen bezig te houden. Daarmee zijn Schleich paarden het ultieme cadeau voor de feestdagen.

De Schleich paarden voldoen aan de strengste veiligheidsnormen

Het is voor ouders een zeer geruststellende gedachte dat de Schleich paarden net als alle andere producten van dit merk buitengewoon veilig zijn. Schleich hecht buitengewoon veel belang aan de veiligheid en controleert alle dieren en producten voor ze de fabriek verlaten. Daarbij worden de Duitse normen gehanteerd en dat betekent dat er aan de strengste veiligheidseisen voldaan moet worden.  Veel ouders maken zich toch onbewust vaak zorgen over de kwaliteit van speelgoed. Bij Schleich kunnen ouders die zorg laten varen waardoor ze even een dagje voor hunzelf hebben en da tis natuurlijk erg prettig.

Schleich heeft meer te bieden dan alleen de boerderijdieren

De Schleich paarden vormen een belangrijk onderdeel van de boerderijdieren die deze aanbieder biedt. De kinderen verzorgen ze paarden en de andere dieren en runnen zo met de eveneens beschikbare werktuigen zelf de boerderij. Dat doen ze vaak perfect en urenlang.  Behalve dat je kunt kiezen voor de boerderij, heeft Schleich  meer te bieden. Kinderen vermaken zich eveneens uitstekend met thema’s als Wild Life, Dinosaurs, De Smurfen en de Horse Club. Ook die thema’s kun je met een gerust hart voor de feestdagen kopen. Niks geen smartphone dus en weg met de computer. Kinderen spelen – echt waar!- veel liever met de boerderijdieren van  Schleich. Door de kinderen te verrassen voor de feestdagen, zul je dat zelf en dus met eigen ogen gaan zien,