Heb jij deze handige gadgets al?

Misschien realiseer je je het niet echt, maar ook jij zal thuis toch al best wat gadgets hebben. Je hoeft er echt geen fanatieke gamer of ware liefhebber voor te zijn. Bij bijna iedere winkel vind je wel wat handige gadgets die jouw leven een stukje makkelijker maken of waar je de show mee steelt. Het handige is dat je tegenwoordig het meeste aanbod binnen een paar klikken gewoon online vindt en kunt bestellen. Binnen no-time komt de pakketbezorger aan je deur met het item. Ook benieuwd wat voor gadgets jouw leven kunnen verrijken of ben je op zoek naar inspiratie voor een cadeau? Dan lees je hier meer.

 

Alles voor je telefoon

Vrijwel iedereen heeft tegenwoordig een smartphone en gaat de deur niet uit zonder dit apparaatje mee te hebben. Sterker nog, we staan er mee op en we gaan ermee naar bed. Kijk maar eens om je heen als je door de stad loopt, in de trein zit of in de club staat. Iedereen heeft dit handige dingetje in de hand. Daar horen dan natuurlijk ook wat gadgets en accessoires bij. Denk aan een screen protector, powerbank, oplaadkabels en hoesjes. Je kunt nu ook zelf een iPhone hoesje maken, zeker een goede cadeautip. Ook voor in de auto zijn er allerlei handige accessoires, zoals houders voor in het ventilatierooster of Bluetooth ontvanger om handsfree mee te bellen of muziek mee te luisteren. Ook een selfiestick, headset en gps-tracker zijn een aantal populaire accessoires.

 

Alles voor je laptop

Net als de smartphone hebben de meeste mensen wel een laptop in huis. De een pakt ‘m er af en toe bij om een mailtje te versturen, de ander werkt er dagelijks op. Ook leerlingen en studenten hebben vaak een laptop nodig voor hun schoolwerk. Een plaatje om je webcam af te denken is zeker aan te raden. Met een handig schuifje kun je jouw webcam afdekken en weer vrijgeven als je die zoveelste Zoom-meeting in moet. Ook heb je toetsenbordbeschermers die ervoor zorgen dat er geen kruimels meer tussen de toetsen kunnen komen en hoesjes die de buitenkant beschermen tegen krassen en vuil.

 

Alles voor muziek

Ook muziek luisteren doen we graag. Een goede headset of paar oortjes hebben we dan ook graag bij ons als we in de trein zitten, op de fiets stappen of een wandeling maken. Thuis kun je beter gaan voor een draadloze speaker die je eenvoudig kunt verbinden aan je telefoon via Bluetooth. Zo kun je jouw favoriete nummers binnen een handomdraai om vol volume thuis afspelen zonder van je plek af te gaan.