Stoere en duurzame sneaker van DWRS

Iedereen kent ze wel en heeft minimaal één paar hiervan in de kast staan: sneakers. Het soort schoeisel dat gewoonweg niet kan en mag ontbreken in schoenencollectie. Naast dat sneakers gewoon heel erg comfortabel zitten, zijn het ook nog eens schoenen die je bij heel veel outfits kunt dragen en die passen bij veel gelegenheden en activiteiten. Zelfs onder een chique pak kun je tegenwoordig mooie sneakers dragen! Echter is het wel zo dat de keuze momenteel echt reuze is en je dus een ontzettend groot assortiment hebt aan sneakers waar je een keuze uit kunt maken. Één van de topmerken van Hollandse bodem is DWRS. Een schoenenmerk dat in 2015 is opgericht en bekend staat om zijn modieuze en duurzame schoeisels. Duurzaamheid is een onderdeel van dit merk dat hoog staat aangeschreven en past daarom ook helemaal in deze tijd. DWRS zorgt er tevens voor dat er wordt gewerkt met vaste schoenmodellen zodat de pasvorm altijd gewaarborgd blijft.

DWRS sneakers

Wanneer je op zoek bent naar een hoogwaardige kwaliteit sneakers dan moet je DWRS sneakers hebben.. Met de aankoop van deze sneakers ben je verzekerd van een schoeisel dat gemaakt is van hoogwaardige leersoorten en er zijn altijd vernieuwende en speciale details aangebracht waarbij jouw keuze sneaker ook echt uniek is en past bij wie jij bent. Zo past de sneaker van je keuze bij die ene toffe outfit wanneer je avondje uit gaat en is het merk DRWS vooral ook goed te combineren met het kledingmerk Dreamstar. De kwaliteit van de sneakers van DWRS staat ten alle tijden voorop en de focus ligt op het comfort van de schoenen. Dat is natuurlijk ontzettend belangrijk wanneer je voor langere periodes de sneakers gaat dragen. Om een steentje bij te dragen aan de verduurzaming van de fashion- en schoenenindustrie wordt ervoor gezorgd dat sneakers op een duurzame wijze worden geproduceerd in Portugal waarbij er ook rekening wordt gehouden met een zero-waste productie.

DWRS sneakers aanschaffen

Als je een mooi overzicht van de sneakers van DWRS wilt zien dan kun je hier terecht. Zowel in de webshop als in de fysieke winkel kun je deze prachtige exemplaren aanschaffen. Met een stoere en uitdagende uitstraling past dit perfect bij jou als echte sneakerliefhebber. Bij de aanschaf van deze sneakers heb je altijd het recht om binnen 14 dagen te ruilen of te retourneren en je spaart ook nog eens punten bij de aankoop. Betalen kan via de webshop met IDeal en doe je dit voor 14:00 uur, dan worden de sneakers dezelfde dag nog jouw kant op gestuurd. Ook kun je ervoor kiezen om ze persoonlijk af te halen. Dat scheelt je ook nog eens de verzendkosten!