Summer essentials voor volgend jaar

Hoewel de donkere wintermaanden om de hoek staan is het nooit verkeerd om alvast aan de volgende zomer te denken. Dit jaar telde dan ook eigenlijk niet mee. Deze zomer zaten we vooral binnen en op anderhalve meter afstand van onze vrienden en familieleden. En dat terwijl de zomer voor veel mensen hun favoriete seizoen is. Daarom is het helemaal niet erg om alvast aan de zomer van volgend jaar te denken. Met mijn dekentje op de bank kan ik urenlang wegdromen wanneer ik vakantiefoto’s van vorig jaar bekijk. Net als iedereen hoop ik op een iets normalere zomer volgend jaar, waarin we weer kunnen reizen en nieuwe plekken kunnen ontdekken. Eigenlijk kun je nooit te vroeg beginnen met jouw summer essentials bij elkaar te zoeken zodat je volgend jaar met een gerust hart weer op pad kunt. In deze blog lees je meer over twee dingen die niet op jouw ik-neem-mee-lijstje mogen ontbreken.

 

Een hippe zonnebril

Een leuke zonnebril beschermd je ogen niet alleen tegen de UV-straling van de zon, maar maakt jouw look ook nog eens helemaal af. Ga je volgend jaar voor een zonnebril rond of kies je bijvoorbeeld voor een cat-eye? Houdt bij het kiezen van een zonnebril rekening met je gezichtsvorm. Heb je een ovale of vierkante gezichtsvorm, dan zal een ronde zonnebril jou super goed staan. Bij een ronde gezichtsvorm komt juist weer een rechthoekige of vierkante zonnebril met rechte lijnen goed tot zijn recht. Naast de vorm van de zonnebril kun je daarnaast natuurlijk ook nog kiezen uit verschillende glazen, kleuren en merken. Kom je er nu niet helemaal uit bij het kiezen van een zonnebril? Laat je dan eens adviseren door een medewerker of pas de zonnebril in een virtuele paskamer, zoals bij Charlie Temple. Zo weet je meteen hoe de bril in kwestie je zal staan en wordt jouw zoektocht een stuk eenvoudiger gemaakt. Daar heb je trouwens ook erg leuke brillen voor kinderen. Zo kun je de zonnebril kind laten matchen met jouw nieuwe zonnebril.

 

Trendy shorts

Korte broeken kan een mens eigenlijk nooit teveel hebben. Toch kan het vinden van goede korte broeken nog wel eens een uitdaging zijn. Jarenlang kwam ik alleen maar shorts tegen die veel te wijd waren bij de taille, waar mijn benen niet in pasten of die bij het lopen omhoog kropen. Ik liep daardoor altijd in twee korte broeken die wel goedzaten, maar ik was toe aan variatie. Daarom heb ik in een creatieve bui mijn versleten spijkerbroeken omgetoverd tot hippe shorts. Niet alleen leuk om te doen, maar het bespaart je ook nog eens geld. Alles wat je nodig hebt is een stofschaar. De randjes kun je omvouwen of versieren met bijvoorbeeld wat kant.