Telefoondienst van BizziPhone

Als ondernemer wil je geen enkel telefoontje missen. Iedere telefoontje kan tenslotte een klant zijn. Kies daarom om voor een telefoondienst. Hiermee heb je een vaste telefoniste die dan al jouw telefoontjes opneemt en dan wat er is besproken met jou deelt. Deze antwoordservice telefoon bevindt zich op afstand van jouw bedrijf, maar hoort wel helemaal bij jou. Bij BizziPhone verkopen ze toevallig deze diensten, en het mooie bij BizziPhone is dat deze telefoondienst dagelijks opzegbaar is. Je hebt geen contract dus je zit ook nergens aan vast.

De antwoordservice

Als je bij BizziPhone kiest voor een telefoondienst zijn er een aantal dingen die je moet regelen. Om te beginnen worden er vragen aan jou gesteld zodat ze weten hoe ze de telefoon moeten opnemen. Verder moet je de telefoon waar jouw bedrijf op bereikbaar is door schakelen naar jouw telefoniste bij BizziPhone. Wanneer dit is gedaan kan de telefoniste voor jou alle telefoontjes opnemen. Je krijgt een vaste telefoniste team die allemaal de belangrijke dingen leren over jouw bedrijf zodat ze iedere klant kunnen helpen. Zo heb je altijd een telefoniste die weet waar ze over praat. Verder wordt er naar ieder gesprek genoteerd waar het gesprek over is gegaan. Dit kun je dan allemaal terug lezen in het BizziPhone dashboard. Hier kun je ten alle tijden bij en kun je alle informatie in terug vinden. Zo kun je zien wat er in een gesprek is gevraagd. Ook kun je maandelijks zien hoeveel telefoontjes er zijn geweest. Zo ben je dus altijd op de hoogte.

Verschillende pakketten

Je hebt bij BizziPhone meer dan een telefoondienst natuurlijk. Je kunt kiezen uit meerdere pakketten. Zo heb je een starter pakket. Deze is geschikt voor een kleiner bedrijf wat tot 100 gesprekken krijgt per maand. Als jouw bedrijf iets drukker is dan dat heb je professional pakket. Mocht je een zeer groot bedrijf hebben kun je in overleg gaan met BizziPhone en kijken wat de opties zijn. Verder kun je per pakket ook extra optie erbij aanschaffen. Zo heb je de avond en weekendservice. Dan is de telefoondienst niet alleen bereikbaar doordeweeks tussen 8.00 en 18.00, maar iedere weekdag tot 22.00 en in weekenden van 9.00 tot 17.00. Zo ben is jouw bedrijf nog beter bereikbaar. Ook kun je kiezen dat jouw telefoniste een voicemail inspreekt. Het kan natuurlijk voorkomen dat er gebeld wordt buiten de openingstijden. Hier betaal je een klein bedrag extra voor iedere maand, maar maakt het nog professioneler. Er zijn nog een aantal extra optie die je kunt kiezen bij de antwoordservice telefoon en die kun je allemaal vinden op de website van BizziPhone. Als je nog niet zeker weet of deze telefoondienst past bij jou kun je het 30 dagen kosteloos proberen. En als je nog vragen hebt kun je die gemakkelijk op hun site stellen via de chatbox.