Doe mee met de trends van deze zomer

Ben jij een vrouw en ben je modebewust? Zo'n vrouw die eigenlijk elke maand wel nieuwe kleren koopt, omdat je wilt voldoen aan de laatste modetrends? Nu de coronamaatregelen wat soepeler zijn kun je weer lekker uren shoppen in de stad, alleen, of met een paar vriendinnen. En daarna nog even lekker lunchen bij een restaurant. Maar, indien je dit te tijdrovend vindt, kun je ook eenvoudig online je slag slaan. Wil je leuke dameskleding bestellen? Denk er dan eens aan om bijvoorbeeld een kijkje te nemen bij Studio Anneloes. Persoonlijk ben ik groot van van de kleding van Studio Anneloes, omdat het merk een breed assortiment aan trendy kleding heeft. Online kun je veel hippe, modieuze en mooie kledingstukken shoppen voor een schappelijke prijs! Op deze manier kun je dus voor hetzelfde geld, meer items kopen. 

Wat zijn de trends van nu?

Wil jij je kleden volgens de laatste trends? Dan is het natuurlijk handig om te weten wat deze trends zijn. Daarom volgen nu wat leuke weetjes over de mode van de zomer van 2021. Je ziet sowieso veel verschillende materialen die bij elkaar gedragen worden zoals katoen, leer en wol. Daarnaast zie je veel dunne stoffen, die lekker luchtig om je lichaam zitten. Kleding van het merk Studio Anneloes en Jane Lushka is het perfecte voorbeeld van ideale kledingstukken voor de zomer, omdat de kleding van deze merken lekker luchtig zijn en goed te combineren zijn met andere kledingstukken. De kleur wit komt veel voor deze zomer. Ook pofmouwen en roze tinten zal je de komende zomer veel zien. Comfort is deze zomer het sleutelwoord. Denk ook aan de kamerjas die lekker losjes om je lijf valt, een rekbare jersey en aan doorschijnende breisels. Tevens zie je dat nette kleding veelvuldig met vrijetijdskleding gecombineerd wordt. Je kunt dus eindeloos variëren met deze comfortabel zittende zomertrends van 2021.

Damesmerken met een missie

Ook veel Nederlandse merken spelen in op de modetrends, waarvan er veel in Hollywood ontstaan of op de catwalk. De hierboven genoemde kleding ontwerper kijkt hier veel naar, maar bijvoorbeeld ook Jane Lushka. Jane Lushka is een Nederlands kledingmerk dat is opgericht door twee zussen in Nederland en hun kleding staat bekend om het feit dat het merk voor elke vrouw is weggelegd. Online kun je veel leuke zomerse items scoren van Nederlandse kledingmerken. Je vindt hier bijvoorbeeld een mooi gebloemde top, een T-shirt met tijgerprint, of een stijlvolle zwarte jurk. Eigenlijk is er voor elke gelegenheid wel iets te vinden. Veel online webshops spelen in op wat de consument wenst. Indien je een kledingstuk online koopt, kun je er op letten of de stof natuurlijk is (teveel synthetische stoffen wil je natuurlijk niet) en of het kledingstuk kreukvrij blijft. Dat scheelt jou weer strijken! Hippe blazers of nette pantalons voor zakelijke gelegenheden kun je ook volop online vinden. Dus, indien jij een modebewuste vrouw bent, is er op het web genoeg te vinden om de inhoud van jouw kledingkast uit te breiden. Ik raad de merken Studio Anneloes en Jane Lushka daarom zeker aan. Dus koop alvast die lekkere lunch, en installeer je achter de computer om eens lekker ontspannen te shoppen. Veel plezier!