Valentijnscadeau

Februari staat weer voor de deur en dat betekent dat het weer bijna Valentijnsdag is. Of je nou al 30 jaar samen bent of dat je sinds kort pas een relatie hebt, het is altijd leuk om een geschikt Valentijns cadeau te hebben. In dit blog geven we een aantal tips van leuke cadeaus waarmee je jouw vriend of vriendin zeker zult verrassen! 

Dagje of weekendje weg

Wil je met Valentijnsdag echt uitpakken? Dan kun je gaan voor een dagje of weekendje weg. Bezoek een mooie stad zoals Londen, Parijs of Antwerpen. Heb je wat minder tijd of een minder groot budget? Ga dan voor een dagje weg in Nederland. Zo kun je kiezen voor een pretpark, dierentuin of een heerlijke saunadag. Ook kun je gaan voor een gezellige high-wine, high-bier of natuurlijk een heerlijk etentje! Dit verveelt tenslotte nooit en zo heb je allebei profijt van het cadeau. Er samen een avondje of dagje uit is een leuke verrassing voor degene die het krijgt, maar kan voor degene die het geeft ook erg leuk zijn om te plannen! Er is tegenwoordig keuze genoeg, dus ga vooral voor een uitje waar je allebei blij van wordt.

Sieraden

Sieraden zijn altijd nog ontzettend populair om te geven als cadeau voor Valentijn. Om wat extra spice te geven aan het normale concept van een sieraad als cadeau, zullen we je een extra speciale ring voorleggen: de Melano Vivid ring. Het is een onwijs origineel stuk sieraad waarmee jij jouw liefje ongetwijfeld heel blij zult maken. Met deze speciale soort ring kan je zelf bepalen hoe het eruit komt te zien. Dankzij de extra brede band is het mogelijk om een uniek steentje uit te zoeken. Hierdoor heb je niet alleen een unieke ring, je kan de ring ook continu verwisselen met schitterende nieuwe steentjes. Ga je liever voor de klassieke ring? Bekijk dan eens de Melano sale. Hier kan je met klein budget een prachtige ring scoren!

Klein budget

Heb je een wat minder groot budget dan zijn er natuurlijk ook tal van mogelijkheden. Al blijf je origineel en creatief, dan is het geen enkel probleem om rekening te houden met een klein budget. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijk ontbijtje op bed? Of print de leukste foto’s uit van jullie samen en ga lekker aan de knutsel met fotolijstjes of maak er een prachtige collage van. Een mooie kaart met de juiste woorden is ook onwijs veel waard en bovendien een mooie herinnering om na een aantal jaar weer op terug te kijken.