De beste games van 2022

Wil je een game card kopen maar ben je nog aan het twijfelen over welke games je erop wil zetten? Weet je niet zeker of je meteen een game wil kopen of wil wachten tot er later dit jaar nieuwe games uitkomen? In deze blog zetten we een paar van de vetste games onder elkaar.

Horizon Forbidden West

Deze game is in februari uitgekomen en is het tweede deel van Horizon Zero Dawn. Het speelt zich af in dezelfde post-apocalyptische wereld vol met machines en technologie. Deze technologie is echter ook de ondergang geweest van deze wereld. De jonge jager Aloy wordt op missie gestuurd om de oorzaak van alle dood en besmettingen te vinden. Op haar tocht komt ze niet alleen nieuwe dreigingen tegen zoals dodelijke machines en stormen, maar ontdekt ze ook nieuwe ecosystemen. Lukt het jager Aloy om in deze verwarde wereld om haar missie naar het westen te voltooien?

Elden Ring

De kans is groot dat je al van deze game gehoord hebt. Elden Ring is namelijk super populair vanaf het moment dat deze is uitgekomen. De recensie verzamelaar Metacritic heeft Elden Ring zelfs een score van 96% gegeven! In deze game moet de speler alle delen van de Elden Ring vinden om zo uiteindelijk de Elden Lord te worden. Het grote probleem is echter dat iedereen die een scherf van de Elden Ring in handen heeft, hierdoor bezeten is geworden van macht. Lukt het jou om alle delen te bemachtigen en de Elden Lord te worden?

Gran Turismo 7

Deze game is in maart uitgekomen en is voor alle racefans. In deze game kan je al vanaf het begin uit meer dan 420 auto’s kiezen. Doordat er een Brand Cental en een tweedehands dealer in zit, heb je keuze uit gave klassiekers of hypermoderne racewagens. Door de Real Driving Simulator krijg je alles mee, van de wegligging tot aan de weersomstandigheden. Door auto’s te kopen en te verkopen en ermee te racen kan je niet alleen nieuwe auto’s ontgrendelen, maar ook nieuwe uitdagingen!

God of War: Ragnarok

De laatste game die we zullen bespreken God of War: Ragnarok. Deze is nog nog niet uitgekomen en de precieze datum is ook nog niet bekend. Het enige wat we weten is dat deze game in 2022 uitkomt. God of War: Ragnarok is het vervolg van God of War en draait wederom om Kratos. Deze keer moet hij met zijn zoon Atreus naar alle negen werelden om zich voor te bereiden op de allesbeslissende strijd met de Noorse goden.