Kledingadvies nodig?

Persoonlijk kledingadvies dat perfect op jou als persoon is afgestemd kan ervoor zorgen dat je nog lekkerder in je vel gaat zitten. Sommige vrouwen struggelen iedere dag met haar eigen lichaam. Wat past mooi bij mijn figuur en welke kleur passen bij mijn huidskleur? Een personal stylist kan ervoor zorgen dat zowel vrouwen als mannen zich weer op en top voelen. Dit begint vaak bij het dragen van de juiste kleding. Stiekem droomt iedereen ervan om er gelikt uit te zien en om door een ringetje te halen. Ook jij mag jezelf sexy of mooi voelen in de juiste kleding.

Draag wat goed voelt

De tip die ik iedereen mee wil geven: draag waar jij je goed in voelt. Tuurlijk zit niet iedere jurk of hak lekker, maar als jij je er zeker in voelt, past het goed bij jou. Een chill pakje kan al voldoende zijn en dat is helemaal niet erg. Mijn favoriete outfit is de jumpsuit travelstof. Dit pakje zit ontzettend lekker, ik voel mij er vrij in, knap en zelfverzekerd. Het pakje heeft een heerlijke stof waar je urenlang in kan relaxen, werken, koken en wassen. Soms wil ik altijd wel out of the box gaan. Daarom heb ik de perfecte outfit voor mezelf gevonden. Namelijk de rode jurk travelstof. Ook deze jurk heeft een fijn stofje waar ik uren in kan zitten. Het rode maakt het net wat fleuriger en vrolijker.

Welk figuur heb jij?

Je hebt je vast wel eens afgevraagd welke kleding bij jouw figuur past? Er zijn vier soorten waar je wel eens van gehoord hebt, namelijk de appel, de peer, de plank en de zandloper. Heb je al een figuur in gedachten dat bij jou past? Bij het bepalen van je figuur moet je vooral denken aan de verhouding tussen de schouders, heupen en de taille.

Er zijn een aantal slimme trucjes op het gebied van kleding, waardoor je makkelijk je sterke punten kunt benadrukken en je zwakke punten kunt camoufleren.

Voordelen van persoonlijk kledingadvies

Je kunt je shoptijd altijd efficiënter besteden, omdat je weet wat bij jou past. Hierdoor kan je veel gerichter gaan shoppen en duurt het voor je vriend ook niet zo lang. Je outfits die je koopt zullen je sneller zelfvertrouwen geven, je weet welke stijlen er bij jou passen, en je durft sneller out of the box te denken bij het samenstellen van outfits en combineren van stijlen. Waar wacht je nog op? Draag wat jij wil!