Met deze drie simpele stappen breng je meer luxe in huis!

Is jouw huis ook toe aan een upgrade? Of je nou vind dat er een grote renovatie moet plaatsvinden of dat je genoegen neemt met minimalistische luxueuze elementen in huis: dit blog is de plek voor jou om inspiratie op te doen. Hier worden namelijk de laatste trends en ontwikkelingen rondom interieur en lifestyle met elkaar gekoppeld. Ben je benieuwd hoe jij jouw huis kan omtoveren in een paleis? Lees dan snel verder voor drie simpele tips die iedereen kan toepassen!

Werk met goudtinten

En verwerk ze daadwerkelijk overal. Het kan zo gek nog niet of het is wel beschikbaar in een goudkleurig item. Voor een extra luxueuze look kan je kiezen voor roségoud, maar dit is wel een tikkeltje lastiger te vinden in de winkels of online.

Denk aan messing deurknoppen, kandelaars of kranen voor de kleine details, maar als je groter wil uitpakken kan je beter ook wat goud verwerken in je tapijt of kleden die je over de bank hebt liggen. Kussentjes met gouden accenten toevoegen kan ook geen kwaad. Maar bedenk wel: doe het niet te veel. Er bestaat namelijk zo iets als overkill – en dit is het laatste watje met jouw luxe interieur wil bereiken.

Laat een open haard aanleggen

Nog nooit was het zo populair om een open haard in huis te hebben. Er zijn natuurlijk ook verschillende soorten, maten en varianten te onderscheiden vandaag de dag. In het kort kan je ze samenvoegen tot drie categorieën: de klassieke houtkachel, een gaskachel of een elektrische haard.

Het uiterlijk van jouw open haard kan je zelf bepalen. Maar onthoudt dat als je voor een luxueuze uitstraling wil gaan: het belangrijk is om een modern uiterlijk te kiezen. Een houtkachel kopen doe je daarom niet zomaar, maar weloverwogen. Dit is een beetje in strijd met de andere simpele stappen uit dit blog, maar het aanleggen van een open haard is de moeite zeker meer dan waard.

Last but not least

Tegenwoordig is het mogelijk om oude meesters in huis te halen. Dit doe je met één simpele druk op de knop. Namelijk door de knop van een 3D_printer in te drukken. Het Melkmeisje van Vermeer aan je muur in vol ornaat en met reliëf? Het wordt tegenwoordig werkelijk waar gemaakt. De vraag is natuurlijk of jij hier ook echt voor open staat.

Misschien kan je wat kleiner beginnen bij het Meisje met de Parel. Het idee van een oude meester aan de muur hebben hangen zoals Rembrandt of een Vermeer is voor veel mensen al een gevoel krijgen van luxe. Daarnaast staat het ook nog eens leuk. Probeer het eens uit en kijk welke waarde het voor jou toevoegt!