Party planning

Mijn twee goeie vriendinnen vieren binnenkort samen hun 20e verjaardag. Hiervoor moet natuurlijk veel worden geregeld. Ik ben versieringen met ze gaan kopen. Ze wilde heel graag wit met een rose kleurig goud thema. Mensen moeten in black and white komen als een leuk speciaal thema. Op deze manier kunnen er ook leuke foto’s worden gemaakt. Kom je niet volgens de dresscode kom je ook niet binnen. Zo simpel is het.

Thema is een must

Er waren veel voorbereidingen nodig. De twee jarige jetten hadden wel de perfecte outfit nodig natuurlijk. Ze wilde allebei in het wit gaan. Maar het moet natuurlijk wel classy blijven daarom hebben een soort broekpak jurkje. Het jurkje ziet er zo leuk uit ik werd er een beetje jaloers van. Zelf had ik ook nog een outfit nodig voor het feestje. Hiervoor zat ik ook te denken aan een jurkje alleen hou ik zelf niet echt van jurkjes. Misschien een nette broek met een leuk topje erop kan ook leuk zijn.

Drama hoort erbij

Er was even wat gedoe met de datum van het feestje. Ze wilde het eerst op 1 augustus vieren. Blijkbaar kon een van de jarige niet vanwege gedoe op werk dus moest ineens de datum veranderd worden. Hierom werd de verjaardag een week vertraagd. Hopen dat het dan wel allemaal kan. De kleding is al binnen de decoraties zijn geregeld. Ook moesten er nog sta tafels worden geregeld waar mensen aan kunnen staan met een drankje. Zonder stoelen moet er wel gedanst worden. Dat is namelijk de hele bedoeling van dit feestje.

Een groot cadeau

Bij elk feestje hoort ook een cadeau. Het dure cadeau van een van de dames is al gegeven omdat die al jarig is geweest, die heeft michal kors schoenen gekregen. Voor dame nummer twee wordt er iets voor haar hondje gekocht met wat extra producten erbij die leuk voor haar zijn. Natuurlijk moet dit ook leuk verpakt zijn hierom kozen de meiden en ik voor een geschenkdoos om alles in te doen. Het ziet er fleurig uit en je kan ook niet zien wat erin zit. Daarnaast weet je ook niet van welk merk het is op deze manie ris het nog een grotere verassing. We hadden gekozen voor een for you wit. Er staat tekst op en hij is opgefleurd met goud. Precies haar kleur dus. De doos is gemakkelijk dicht te doen en alles wat we willen kopen past erin. Het enige wat er dan nog aan moet komen is de verjaardag zelf. En ik denk dat het een goed feest gaat worden waar veel wordt gedanst.