Pasen en chocolade eieren

Het is al een jarenlange traditie dat je tijdens de paasdagen veel chocolade eieren eet. Ook zijn er andere soort chocolade voor Pasen, zoals een chocoladepaashaas of een megagroot chocolade ei. Pasen en chocolade horen gewoon bij elkaar. Ruim van tevoren kun je in de supermarkten al allerlei paaschocolade kopen. Soms een beetje te vroeg, dan ben je de paaseieren al zat als Pasen nog niet eens begonnen is. Maar Pasen zonder chocolade, is geen echte Pasen.

Paaschocolade bestellen

Naast dat je paaschocolade in de supermarkt kan kopen, kan je ook paaschocolade bestellen. Ook dit kun je ruim van tevoren doen zodat je zeker weet dat jouw paaschocolade klaar is voor de paasdagen. Je kunt meerdere soorten paaschocolade bestellen. Wat dacht je van een prachtige chocoladepaashaas of een paasei met daarin kleine chocolade paaseieren. Er wordt vaak van alles van gemaakt door een patisserie om zo de Paasdagen nog leuker te maken. Vergeet niet jouw paaschocolade te bestellen en verras iedereen met een luxe stuk paaschocolade. Je kunt bijvoorbeeld ook een persoonlijke paashaas laten maken met een naam erop, voor bijvoorbeeld je kinderen of je vriend of vriendin.

Luxe paasdiner en ontbijt

Naast paaschocolade bestellen, hoort bij Pasen natuurlijk ook een luxe paasdiner of ontbijt. Tijdens het ontbijt kun je ook al lekkere chocolade paaseieren serveren. Daarnaast kun je warme broodjes serveren en lekker beleg. Pasen bestaat dus vooral uit lekker eten. Zorg daarom dat je een aantal dagen van tevoren boodschappen doet, want de supermarkten doen ook altijd hun best om de lekkerste hapjes te verkopen voor Pasen. Vlak voor de paasdagen is vaak veel uitverkocht, omdat bijna iedereen wel Pasen viert. Bereid ook een luxe paasdiner voor, bijvoorbeeld een 3-gangen menu. Nodig vrienden of familie uit en maak er een gezellige avond van met heerlijk eten.

Pasen afsluiten

Sluit de avond af met een heerlijk paasdessert. Natuurlijk kan dit ook weer gewoon een chocoladepaashaas zijn of een groot chocolade ei. Het maakt allemaal niet uit tijdens de Paasdagen. Het gaat vooral om genieten, lekker eten en tijd doorbrengen met familie en vrienden. Als de paasdagen voorbij zijn, kun je vaak nog een aantal dagen de overgebleven paaseieren met korting kopen in de supermarkten. Maar na zoveel dagen met chocola is iedereen het vaak al zat. Toch gaat er niks boven lekkere paaseieren en is het leuk dat deze elk jaar weer terugkomen.