Toral damesschoenen koop je bij Van Arendonk

Het Spaanse merk Toral is nog niet zo bekend in Nederland. En eigenlijk snap ik daar niets van. De schoenen, laarsjes en sneakers van dit merk zijn niet alleen schitterend om te zien, maar ze zijn ook nog eens heel erg comfortabel en, ook niet onbelangrijk, betaalbaar! Je snapt soms niet dat ze voor deze prijzen zulke mooie schoenen kunnen ontwerpen en produceren. Alle ontwerpen van Toral zijn stoer met een "edge", maar juist daardoor erg bijzonder. De details zijn prachtig uitgevoerd en maken dat deze ontwerpen écht anders zijn dan andere merken.

Kies voor Toral en je bent verkocht!

Je kunt de schoenen van Toral bij Van Arendonk in de winkel passen en ik kan je nu al vertellen dat je daarna niets anders meer wilt. Van Arendonk heeft verschillende winkels in Nederland, met name in Brabant en Groningen, waar het vriendelijke personeel je graag van advies voorziet. Ook kun je in deze winkels heerlijk shoppen en de diverse prachtige merken eens in het echt zien. Waaronder dus Toral. Ga je liever niet naar de winkel? Dan kun je bij Van Arendonk ook heel goed online terecht. De aanbiedingen in de winkel gelden ook online.

Extra lekker shoppen in de sale!

Shoppen is altijd een goed idee. Of je dat nu vanuit huis doet of daadwerkelijk in een winkel tijdens een dagje weg. Maar als de items die jij wilt scoren in de sale zijn, dan word je er extra blij van. Je gelooft het bijna niet, maar op veel schoenen en accessoires bij Van Arendonk geldt momenteel een korting tot wel 40%! Dat kan dus flink oplopen. Het gaat hier niet om zomaar wat schoenen en accessoires, nee, we hebben het hier over echte, goede merken, zoals Toral. Die kom je niet vaak tegen in de sale. Maak daar dus gebruik van.

Glamorous de zomer door en de herfst in

De zomer is natuurlijk pas net begonnen, maar toch is het slim om ook alvast even vooruit te denken. Zeker nu ook de laarzen en hoge sneakers in de sale te koop zijn. De herfst kan natuurlijk schitterend, zonnig en warm zijn, maar het kan ook zomaar zijn dat je door de regen naar je werk moet. Het is dan verstandig om goede schoenen, bijvoorbeeld van Toral, aan te schaffen die wel tegen een stootje kunnen. Door deze schoenen goed te behandelen, te laten drogen na een regenbui en schoon te maken als er een keer wat modder op zit, doe je er jaren mee!