Op vakantie in eigen tuin? Kies de juiste tuinmeubelen!

Als jij, net als een groot deel van de Nederlanders, niet op vakantie gaat dit jaar, dan kun je er maar beter voor zorgen dat je heerlijk thuis kunt genieten. Je hebt die ontspanning toch nodig. Door de perfecte tuinmeubelen aan te schaffen voor in jouw tuin, kun je de hele zomer en het begin van de herfst buiten vertoeven, zolang het maar mooi weer is. Heb je een overkapping? Dan is het misschien slim om tuinmeubelen aan te schaffen die je zowel in de tuin als onder de overkapping kunt gebruiken. Natuurlijk kun je ook in de tuin een totaal andere set neerzetten. Zo heb je wat variatie in zitten en loungen.

Wat voor tuinmeubelen heb je nodig?

Zit je graag met vriendinnen aan een wijntje of een kopje thee in de tuin? Dan is het wel ultiem genieten als je een loungebank neerzet. Je kunt heerlijk zitten op zo'n bank en al je vriendinnen passen er ook op. Als aanvulling kun je er nog andere tuinmeubelen bij zetten. Denk dan aan een leuk tafeltje of wat losse stoelen (voor als de partners ook meekomen). Vergeet ook niet een mooie parasol aan te schaffen! Lekker loungen doe je pas als je echt comfortabel kunt zitten, en de schaduw kan net dat beetje extra comfort bieden.

En wat denk je van een eethoek?

Als je van lekker buiten tafelen houdt, dan is een goede eethoek met fijne stoelen echt wel een must have! Je kunt hier hele avonden aan zitten zonder dat je je ongemakkelijk voelt met je bordje op je knieën. Door een goede eettafel te plaatsen, liefst op het terras voor de stabiliteit, zul je merken dat buiten eten eerder regel dan uitzondering wordt. Is het wat minder weer? Dan kun je er een grote parasol boven zetten of je verplaatst de tafel naar de overkapping.

Ligbedden mogen eigenlijk ook niet ontbreken

Fijne ligbedden zijn de perfecte aanvulling op iedere tuin. Door goede ligbedden te kiezen, met fijne kussens, zul je heerlijk kunnen ontspannen op je eigen stukje grond. De kinderen kunnen heerlijk spelen in het zwembad (en je neemt natuurlijk zelf ook af en toe een duik) en jij kunt heerlijk relaxen. Ligbedden lijken erg decadent, maar na een paar uur op je handdoekje in het gras kom je er wel achter dat deze tuinmeubelen niet voor niets zijn uitgevonden. Een klein tafeltje naast ieder ligbed zorgt ervoor dat je je glas niet in het gras hoeft te zetten. Het ultieme vakantiegevoel!