Toffe tuinmeubelen voor aankomende zomer!

Afgelopen week hebben we bijna ieder seizoen wel meegemaakt. Van koude dagen met sneeuw tot heerlijk voorjaarsweer waar we zelfs al een voorproefje krijgen van het heerlijke weer wat nog komen gaat. Ja, je leest het goed. Als we de weersvoorspellingen mogen geloven wordt ook deze zomer er eentje met hoge temperaturen en veel zonuren. Dat is dus genieten geblazen. Vooral in je tuin op je gloednieuwe tuinmeubelen met een koud drankje in de ene hand en goed gezelschap aan de andere kant. Nog geen nieuwe tuinmeubelen voor je tuin gescoord? Misschien zijn onderstaande items dan iets voor jou!

Een nieuwe loungeset

Wil jij een groot gezelschap onderbrengen in je tuin of wil je gewoon op en top kunnen genieten? Dan kan het bijna niet anders dan dat je op zoek bent naar een loungeset. Zoals de naam misschien al doet vermoeden kan je op een loungeset lekker loungen. Loungen betekent ook wel relaxen en laat dat nou net zijn wat we graag in de zomer doen. Lekker relaxen terwijl we volop van het zonnetje genieten of ’s avonds met vrienden en/of familie genieten van de warme zomeravond onder het genot van een heerlijk hapje en drankje. Een loungeset is het ideale tuinmeubel dat voldoende ruimte en comfort biedt.

Een nieuwe tuinset

Is een loungeset misschien net iets te veel van het goede? Dan ben jij waarschijnlijk op zoek naar een tuinset. Een tuinset is een gecombineerde set van een tuinbank en tuinstoelen. De tuinbank is vaak een tweezitter of een driezitter en heeft niet het beengedeelte eraan vast. Je kan dit uiteraard wel makkelijk maken door middel van een poef. Op deze manier kan je van de tuinbank ook een loungebank maken als je daar behoefte aan hebt. Een tuinset wordt ook vaak gecombineerd met een tuintafel, zodat je zomers alle ruimte hebt om buiten te zitten, te eten of zelfs te werken.

Een nieuwe hangstoel

Heb je al een mooie loungeset staan of gaat je tuinset ook nog wel even mee maar ben je toch toe aan een nieuw tuinmeubel? Dan is de hangstoel het tuinmeubel waar je naar op zoek bent. De hangstoel zien we eigenlijk nog maar in relatief weinig tuinen, terwijl bij dit meubel wel echt alles samenkomt. Van comfort tot uitstraling tot een heerlijke plek om volop te genieten en weg te kruipen. Een hangstoel is een prachtige en vooral fijne toevoeging voor in de tuin.