3 Zomer Essentials voor elke man!

Het is volop zomer, de temperaturen zijn aangenaam warm en dat betekent dat het terras-seizoen weer is aangebroken. Lekker in de zon, een glas koud bier in je hand en een schaaltje bitterballen binnen handbereik. Daar doe je veel mensen een plezier mee. En wat voor veel mensen een bezoek aan een terras extra leuk maakt is het lekker mensen kijken. Schaamteloos om je heen kijken, het is een spel van zien en gezien worden. Want dat jij lekker kijkt, betekent dat andere mensen waarschijnlijk net zo goed naar jou kijken. Daarom hoort er een goede outfit bij het terrasbezoek. In deze blog zetten we 3 zomer Essentials op een rij, die niet mogen ontbreken in de garderobe van de moderne man.

1. Zonnebril

Het begint allemaal met een mooie zonnebril. Een klassiek model, stoer of juist elegant. Een model waar jij je zelfverzekerd mee voelt. En door de gefilterde glazen van een zonnebril ziet een zonnige dag er nog net een tikkeltje mooier uit. Heerlijk genieten! Gun jezelf een mooie zonnebril en zorg dat je deze altijd binnen handbereik hebt als je ergens gaat flaneren. Koop een sportieve zonnebril en eentje voor de meer casual-aangelegenheden. Zo kom jij in elke situatie goed voor de dag.

2. De manchetknoop

Oog voor detail maakt het onderscheid tussen een matige outfit of een uitstekende outfit. Hier kan jij je echt onderscheiden, en jezelf neerzetten als een man met stijl. Manchetknopen zijn sierlijk en geven een verzorgde, en nette Touch aan je overhemd. Manchetknopen zijn er in veel verschillende vormen en kleuren. In een gouden afwerking of zilver, rond, vierkant of asymmetrisch. Kijk wat het beste staat bij jouw overhemd, maar neem ook de toon van je huid en bijvoorbeeld je haar- of oogkleur mee in overweging. Manchetknopen zetten echt de trend voor je stijl. Wie eens manchetknopen heeft gedragen wil en kan niet meer zonder!

3. De broek

Niets doet zoveel afbreuk aan een outfit als een slechtpassende broek. Dit kan je hele outfit onderuithalen. Zelfs als je er voor de rest tiptop uitziet. En wat maakt een broek slechtpassend? Een te wijd model bijvoorbeeld. Of broekspijpen die net gewoon te kort zijn, dus niet bedoeld zoals bij een hoogwater broek, maar gewoon als in een miskoop. Voorkom dit en gun jezelf een goede pasvorm. Wat ook een afknapper vormt zijn te volle broekszakken, dat zowel je telefoon, dikke portemonnee, huis- en autosleutels én een sigarettenpakje als vorm te zien zijn bijvoorbeeld. Hou het simpel en doe je bankpas in je telefoon, en kies voor een kleine sleutelbos.