Zonwering: de ideale zonwering bestaat

Als je meer schaduw wilt creëren of uit de buurt wilt blijven van nieuwsgierige blikken van je buren, is een zonnescherm wat je nodig hebt. Het heeft een aantal functies, waaronder zonwering van de veranda of het koel houden ervan. Wat je ook nodig hebt, je zal altijd het model vinden dat je perfect zal bevredigen. Bovendien hebben luifels technische kenmerken die ze interessanter maken. Deze omvatten UV-bescherming, weerbestendigheid en vuilafstotendheid.

De luifel

Dit zonnescherm is het model dat meestal wordt gebruikt om schaduw te creëren op het terras. Het creëert een perfecte ruimte beschut tegen de zon waar je je ontbijt kunt nuttigen. Bovendien beschermt dit zonnescherm tegen verblinding en warmte van de elementen die aan de zijkant van het huis zijn aangebracht waar het is geplaatst. Het biedt een goede zonwering door de zonnestralen te filteren, waardoor oververhitting wordt voorkomen. De luifel is gemicroperforeerd en laat een goede luchtcirculatie toe voor een uitstekend thermisch comfort. Je kan echter de voorkeur geven aan een minder ademend model dat echter wel een goede zonwering en bescherming tegen de regen biedt. Je moet ook weten dat donkere kleuren meer warmte absorberen dan lichte kleuren.

De projectieblinden

Dit is een perfect rolgordijn voor kleine ramen met een maximale breedte van 3 meter. Het is gemaakt van een stof die naar voren steekt en met twee armen tegen de gevel wordt gehouden om zonwering mogelijk te maken. Wanneer je de ramen opent, circuleert de lucht vrij in de kamer en heb je een duidelijk zicht naar buiten. Je kan de helling van de stof naar wens aanpassen.

De verticale jaloezie

Dit rolgordijn is geschikt voor eigentijdse projecten en na de installatie ervan behouden jouw ramen hun esthetische uitstraling. Met de microgeperforeerde modellen profiteer je van een mooie helderheid en behoud je tegelijkertijd je intimiteit. De stof is gemaakt met een ritsgeleider, waardoor hij strak blijft en toch goed bestand is tegen de wind. Dit rolgordijn kan worden geïnstalleerd op ramen met luiken. De installatie ervan belemmert het gebruik op geen enkele wijze. Wat zeker is bij dit type rolgordijn, is dat het een goede gebruikservaring garandeert.